binnenhuisarchituur

interieuradvies

de kunst van binnenhuisarchitectuur

Wil je een interieuradvies voor uw woning of bedrijf? Bij Vormstation ben je aan het juiste adres. Hier vind je alles op het gebied van binnenhuisarchitectuur.


In de binnenhuisarchitectuur (de kunst van de ruimteverdeling, vormgeving en aankleding van interieurs) staat de vormgeving van de leefomgeving centraal. Enerzijds gaat het om de praktische vertaling van je gebruikswensen, anderzijds om jouw belevingswaarde van de ruimte.

 

Vormstation onderscheidt zich in de binnenhuisarchitectuur door een pragmatische aanpak waarbij functionaliteit, duurzaamheid en authenticiteit de belangrijkste uitgangspunten zijn voor een stijlvol interieur waarin jij je thuis voelt.

 

Wij leveren verschillende diensten op het gebied van interieurarchitectuur. Onze binnenhuis architect kan je er meer over vertellen. Zo kan je een voordelig on-site interieuradvies krijgen. De binnenhuis architect komt dan bij je langs. Dit kan zijn in een woning of een bedrijfsruimte. Daarnaast kan je ook een online interieuradvies krijgen. Je krijgt dan professionele hulp bij je interieurvragen op afstand.


interieuradvies / lichtadvies

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat onze binnenhuis architect voor je kan betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een  creatief interieuradvies en lichtadvies.